Vakuutus. Finanssi. Teknologia.

Toimintamme ja toimeksiantomme liittyvät tyypillisesti finanssialaan tai teknologiaan – yleensä molempiin. Kehitämme etulinjassa uusia näkemyksellisiä finanssialan palveluita – konsepteja, rahoitusta ja nopean kasvun moottoreita.

Työskentelemme finanssiteknologiayhtiöiden (FinTech) kanssa, jotka toimivat vakuutuksen, rahoituksen ja mm. vertaislainauksen parissa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Tuemme myös yhdessä laajan kumppaniverkostomme kanssa liiketoiminnan kehittämistä siemenvaiheen yrityksistä aina maailmanlaajuisesti toimiviin yritysryhmiin.

Meille FinTech, finanssiteknologia, tarkoittaa uusimman sovellusteknologian avulla kehitettäviä finanssipalveluja, joilla haastamme perinteiset toimintatavat ja toimijat. Toimimme toki usein hyvässä yhteistyössä merkittävien alan organisaatioiden kanssa.

Vertaislainaus ja –rahoitus on yksi nopeimmin kasvavista finanssipalveluista. Älykäs, kustannustehokas palvelualusta mahdollistaa keskinäisen avun lainaamalla sijoitettavissa olevia varoja toisille tarpeellisen kulutuksen tai investoinnin rahoittamiseen. Reilu tuotto ja reilu korkotaso tuovat hyötyä molemmille osapuolille.

Vertaisvakuutus raikastaa vakuutuksen alkuperäisen idean. Älykkään palvelualustan avulla ihmiset voivat jakaa riskejä ja saada merkittäviä säästöjä verrattuna tavanomaiseen vakuutustarjontaan. Jakamistalouden erityispiirteisiin sovitetut vakuutusratkaisut ovat osa palveluamme.

Blockchain teknologia mahdollistaa korkean turvallisuuden ratkaisujen kehittämisen finanssialalle ja tukee kauniisti mm. arvopapereiden digitalisointia.

Me osaamme vakuuttamisen. Perusteellisesti. Henki-, eläke- ja vahinkovakuutus, ensi- ja jälleenvakuutus. Osaamme myös pankki- ja sijoituspalvelut. Olemme kehittäneet uusia liiketoimintamalleja, kiehtovia tuotekokonaisuuksia ja tehokkaita prosesseja vakuutus- ja muille finanssitoimialoille. Taloudellinen mallintaminen ja analyysi, pääoma- ja tasehallinnan ratkaisut ja yritysjärjestelyt ovat osa yhteistä palvelutarjontaamme kumppaniemme kanssa. Hoidamme myös hallitusjäsenyyksiä ja tarjoamme riippumatonta konsultointipalvelua.

Finanssialalle ja vakuutustoiminnalle – jotka ovat puhdasta tietojenkäsittelyä – teknologia on elinehto. Olemme erikoistuneet ohjelmistoihin ja niihin liittyviin palveluihin. Ymmärrämme, että et koskaan halua ohjelmistoja tai teknologiaa itsessään vaan haluat kehittää liiketoimintaasi teknologian avulla.

Autamme sinua valitsemaan ja kehittämään ohjelmistoja ja palveluja, jotka parhaiten tukevat liiketoimintaasi. Autamme luomaan erinomaista asiakaspalvelua hyödyntämällä modernin teknologian ja joustavien palvelukonseptien tarjoamia mahdollisuuksia. B2B ja B2C. Meille ovat tuttuja asiakkaan itse rakentamat tai teettämät ohjelmistot, lisensioidut ohjelmistot ja Software as a Service (SaaS). Pilvipalveluiden osaaminen on meille itsestäänselvyys. Olemme kotonamme uusimman teknologian parissa, mutta emme myöskään pelkää koskea perinteisempään teknologiaan.

New Rose on vuodesta 1994 kehittänyt ja tukenut vakuutustoimintaa. Tuotteiden, prosessien ja koko liiketoiminnan kehittäminen, uudet toimintamallit jotka perustuvat sekä toimialan että uuden teknologian tarjoamien mahdollisuuksien syvälliseen ymmärrykseen – siinä se.

Vuosien mittaan olemme laajentaneet osaamistamme pankki- ja sijoituspalveluihin, finanssitoimialaan kokonaisuudessaan. Verkkoliiketoiminta ja vertaispalvelut ovat hyviä esimerkkejä ydinosaamisestamme.

Luomme kunnianhimoisia yrityksiä ja sijoitamme niihin. Olemme mukana mm. näissä:

 

Yhteystiedot
New Rose Ltd
FI 09612492
+358 40 5030 812
etunimi.sukunimi(at)newrose.fi
info(at)newrose.fi